"Love, brought you to my life.
Make it beautiful as pretty as your smile" - Dineyyoong

Listening to Cater 2 U by Audio Idols

Kalo aku sih Yessss…. – Preview it on Path.

Posted 4 days ago by dineyyoong

⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧
The one who makes everything possible for me…

To you everyday looooooveeeeee….
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


“Allahummaghfirli waliwaalidayya warhamhumaa kamaa rabbayaani saghiiraa”

Posted 6 days ago by dineyyoong

Anda suka atau tidak suka saya itu bukan masalah,
Yang jelas saya ada dalam pikiran anda!!! – View on Path.

Posted 6 days ago by dineyyoong

How i wish they’re end up together„, ♥♥♥♥♥♥♥
승기 웊파 미안해 ㅠㅠㅠㅠㅠ  !!! – View on Path.

Posted 1 week ago by dineyyoong

Listening to Complete by Girls’ Generation

8-1 = 0
8+1= 1
1=9 = Complete with missi, Citra Maya, makhda, Octa, ririen429_ss, and Chasandra – Preview it on Path.

Posted 2 weeks ago by dineyyoong

Please cover my heart!!!

Posted 2 weeks ago by dineyyoong

Beautiful Sky on the worst September end!!!!
I have faith there’s something better coming up front! Just need to be patient and be more wiser to deal with the whole terrible things happening…
#StayStrongSNSD #StayStrongSONE #StayStrongJessica #GoodbyeSeptember #HelloOctober
The first member that pulled me into this family,
The first member to make me realize how precious she is,
The first member to leave me

Posted 2 weeks ago by dineyyoong

This is so frustrating rn, totally mental breakdown„
How could this be!
She’s been sacrificed her childhood life to wipe the agency floors, now she’s being kicked out just because she wants to sell sunglasses???
Why would you be so rude SM, She makes money for you, stayed up all night to practice, throw away her freelife part of being a princess in her family just to feed you and now what she’s got??
Hired???? 
This is so cruel…
It keeps falling down, our pride, our fandom, our girls, our home!!!! 
How do you want us to act???
We’re promise to stay together at least for 3 years more and you just gave us 3 weeks??? 
This is can’t be happening…
I still wish that somebody will wake me up at September ends, the very end…
And all this September ends shitty will falling down, deep down and never being heard…
I need miracle!!!
#StayStrongSNSD #StayStrongJessica #StayStrongSone
#20FactsAboutMe challenge accepted!!
Thanks for taggin’ my missing sista @missfairinagustin ♥
Well, this is me you should know!!! 
1. Paling suka sama yg namanya “Makanan” apalagi “makan enak, gratis pula”, sangat tidak pemilih untuk urusan makan, TAPI pernah punya pengalaman pahit dengan KOL, jadi agak jaga jarak. 
2. Punya ketertarikan khusus dengan bagian2 yg halus mulus, jd hati2 buat yg punya kulit halus mulus kalo deket2 saya, soalnya saya akan mengelus dengan tidak tau malunya dan bisa sampai menggigit/mencubit kalo udah gemes.
3. Sampai hari ini belum bisa bawa motor apalagi nyetir karena terlalu mencintai jiwa raga apabila hal2 buruk menimpa, (hayut teuh meunyo ureung aceh kheun)
4. Seperti punya penyakit mental kalo ga salah namanya “brother complex” karena terobsesi punya pendamping yg sifatnya seperti abang saya dan masih suka mencium adek cowok yg umurnya sudah 20tahun di setiap kesempatan.
5. menyebut diri The real surviver, karena selalu mementingkan keselamatan diri sendiri dan unggul dalam proses melarikan diri, terutama dari masalah
6. Coklaatttt!!! Eskreeeemmm!!! sepriiiittt!!!! You make my life COMPLETE!!!
7. Punya kebiasaan bersih2 kamar sebelum tidur dan ga bisa tidur kalo ga ada selimut, cukup lantai bersih dan selimut, maka saya akan pulas.
8. Anda punya pendengaran sensitif? Kalo tiba2 terdengar saya nyanyi dgn volume tidak normal maka sgeralah menjauh, karena kemungkinan besar saya akan menghancurkan lirik atau melodinya yg berakhir pada kehancuran pendengaran anda (biasanya lagu Indonesia).
9. Sudah jomblo dari tahun 2008, setelah 3 tahun jatuh bangun untuk mulai mencintai dan gagal, akhirnya awal tahun 2011 memutuskan utk mencintai YoonA SNSD dengan segenap rasa & tanpa pamrih.
10. Punya tekad besar suatu saat bisa backpacker-an keliling Europah!!! (Mohon di Aamiin kan!!)

Capek nulisnyah, 10 aja yaaa.. nanti di sambung lagi..
Buat yang kena tag„ monggo diterima challenge nyaaa…

- to be continued

Tagged #20factsaboutme  

Posted 4 weeks ago by dineyyoong


Vivid Theme by JoachimT
Powered by Tumblr

Install Theme